ثبت شرکت در مالزی
 

 

 هر فرد خارجی باید یک شریک مالزیایی داشته باشد، اما در صورتی که شما مایل به نداشتن شریک در کار خود باشید، می‌توانید سرمایه شرکت خود را به پانصد هزار رینگیت برسانید.
پس در صورتی که سرمایه شرکت شما  (۵۰۰. ۰۰۰ رینگیت)   باشد احتیاج به شریک مالزیایی ندارید.
لازم به توضیح است که بعد از تشکیل شرکت و افزایش سرمایه به حدالنصاب  (۵۰۰. ۰۰۰ رینگیت) اشما باید دفتر شرکتتان را اجاره یا خریداری کنید.
 سپس اقدام به اخذ اقامت کنید،  چون یکی از مهم‌ترین شرایط اقدام به اخذ اقامت داشتن دفتر برای شرکتتان می‌باشد.   ( اجاره دفتر در کوالالامپور به منطقه، سال ساخت، طبقه و محل دفتر بستگی دارد.  اجاره بهای دفتر با اندازه تقریبی۵۰ متر مربع و در محیطی مناسب در کوالامپور که مورد تائید اداره مهاجرت مالزی باشد حدودا ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ رینگیت (واحد پول مالزی)  میباشد.)
هزینه ثبت شرکت مالزی:
مبلغ دریافتی وزارت بازرگانی مالزی بابت ثبت شرکت ۲۰۰۰ رینگیت  است.

مبلغ دریافتی  دولت مالزی بابت افزایش سرمایه شرکت به سقف پانصد هزار رینگیت  ۲۵۰۰ رینگیت  می شود.


اخذ جواز کار تخصصی:
     برخی امور و خدمات تخصصی برای ارائه دادن در مالزی نیاز به اخذ مجوز لازم از وزارت خانه‌های مربوطه را دارند.  به طور مثال اگر شما پزشک هستید علاوه بر ثبت مطب و اخذ اقامت ، برای فعالیت نیازمند مجوز وزارت بهداشت و تایید وزارت علوم می‌باشید و یا برای فعالیت شما در امر واردات و صادرات کالا نیازمند جواز بازرگانی ( WRT)   می باشید.
نکاتی مهم در مورد اخذ اقامت مالزی که باید به آن توجه نمود به صورت مختصر و محدود در زیر توضیح داده میشود:
 * تنظیم اساسنامه کامل و مرتبط با شغل مورد نظر شرکت
 * تهیه و ارایه مدارک مورد نیاز و مورد توجه اداره مهاجرت
 * مدارک تخصصی افرادی که اقدام به اقامت نمودند با توجه به سن و سوابق کار آن‌ها
 * ثبت سرمایه مناسب و با محدوده کار شرکت
 * داشتن حساب بانکی فعال در مالزی
 * اخذ گواهی های تخصصی شرکت در صورت نیاز
 نکات فوق مختصری از مدارک مورد نیاز چه در امر اقامت و چه  در امر ثبت شرکت میباشد .